Drukbezochte receptie Kreunen Bouw 100 jaar

Kreunen Bouw 100 jaar en Hofleverancier Heel veel relaties van Kreunen Bouw Lochem hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging voor de jubileum receptie op donderdag 28 maart 2024 welke werd gehouden bij Witkamp in Laren Gld.

Vrijdag 22 maart was er al een feestavond vor alle medewerkers van de Kreunen bedrijven en donderdagmiddag 28 maart was het de beurt voor de vele relaties en familie.

Hans Kreunen (74), de kleinzon van de oprichter J.B. Kreunen vertelde over de geschiedenis van Kreunen Bouw en de splitsing van de bedrijven in Kreunen Bouw Lochem, Kreunen Timmerfabriek en Kreunen Kunststofen, thans Innodeen en gevestigd op industrieterrein Aalsvoort in Lochem.

Jan Brunshorst (66) vertelde over zijn periode bij Kreunen Bouw vanaf 1993 en bedankte de vele relaties voor de plezierige samenwerking. Ons motto Samen Sterk maakte ons samen ook echt sterker.

Peter Steijsiger en Rene Ticheler , beiden directeur en mede aandeelhouder, vertelden over hun visie voor de toekomst van Kreunen Bouw.

Tot slot betrad het Lochemse mannenkoor het podium om met name lid Hans Kreunen te bedanken voor zijn bijdrage aan het Lochemse mannenkoor waarvan J.B. Kreunen als mede oprichter ook betrokken was.

De donates die zijn binnen gekomen voor de drie goede doelen zullen binnenkort worden bekend gemaakt en uitgereikt.


Dank aan iedereen die er aan heeft bijgedragen om van het jubileumfeest, met als hoogte punt het predikaat Hofleverancier, tot een onvergetelijk mooi moment te hebben gemaakt.