Mvo

Kreunen Bouw geeft inhoud aan de maatschappelijke rol die een onderneming heeft in de samenleving door middel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij houden rekening met het effect dat ons werk heeft op het milieu en op mensen binnen en buiten ons bedrijf. We streven naar betere resultaten, zowel voor ons eigen bedrijf als voor de gehele samenleving.

Met Kreunen Bouw kiest u voor zekerheid. Gegarandeerd. Omdat we zijn aangesloten bij overkoepelende organisaties zoals Bouwend Nederland en Stichting Bouw Garant: kwaliteitslabels voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Daarnaast bouwen we woningen onder GIW-garantie en zijn we VCA en ISO-gecertificeerd.

Onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen lopen uiteen, van het opleiden van mensen tot afvalscheiding en duurzaam bouwen. Ook blijkt het maatschappelijk verantwoord ondernemen uit ons sponsorbeleid, dat vooral gericht is op het steunen van sociaal maatschappelijke doelen.

Hieronder zetten wij uiteen hoe wij de balans vinden tussen sociale (people) ecologische (planet) en economische dimensies van ondernemen en het minimaliseren van negatieve duurzaamheidseffecten van onze organisatie op het milieu en de samenleving.