Planet

Duurzaam bouwen en ondernemen doen we door met respect om te gaan met het milieu. Slopen en afvalverwerking gaat op basis van scheiding en daar waar mogelijk recycling. We maken gebruik van duurzame en innovatieve producten en bouwen hiermee energiezuinige gebouwen. Duurzaam bouwen bespaart ook grondstoffen. Doordat wij gebouwen goed isoleren, wordt er energie bespaart. Maar gebouwen kunnen ook energie opwekken, door bijvoorbeeld gebruik te maken van warmtepompen en zonneboilers, wordt lucht en water gezuiverd en afval omgezet tot energie. Op dit gebied zijn wij zeer vooruitstrevend.

Onze afdeling kunststoffen ontwikkelt en levert duurzame en innovatieve producten van kunststof. Deze producten zijn de duurzame vervanger voor hout, staal of rubber en worden gebruikt voor de bouw, civiele techniek, kozijnindustrie, foodsector, machinebouw, beton- en transportsector.

Ons personeel dient op een veilige en, voor zijn en/of haar collega en omgeving, verantwoorde wijze te werken.

Kreunen is in het bezit van een TUV certificering. TUV beoordeelt onafhankelijk organisaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu, duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Deze certificering is voor ons een bevestiging dat wij een maatschappelijk verantwoord ondernemend bedrijf zijn.

Ook binnen het bedrijf zelf zijn we bezig met duurzaamheid. Iedereen heeft tegenwoordig een smart Phone en een laptop. Bijna alles gaat digitaal, waardoor we veel papier uitsparen.