Over Kreunen Bouw

Bouwbedrijven Kreunen Bouw Lochem en Kreunen Bouw Onderhoud & Service zijn evenals projectontwikkelaar Dat Staat Vastgoed dochters van Dat Staat Beheer.

Kreunen Bouw Lochem (KBL) is een allround bouwbedrijf in de Burgelijke- en Utiliteitsbouw en werkt in een straal van ruim 100 km vanuit de vestiging Lochem.  Kreunen Bouw Onderhoud & Service ( KBOS) verricht voor verschillende opdrachtgevers zoals o.a. ProWonen en IJsseldal Wonen het dagelijkse (24/7) niet plan matige onderhoud en ook worden door KBOS Douche-,Keuken- en Toiletrenovaties uitgevoerd en ook de verhuismutaties worden door KBOS probleemloos verzorgd.

De twee bedrijven werken nauw samen en zetten hun kennis in de Burgelijke en Utiliteitsbouw op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, verbouwingen, klantenwerk en de 24 uurs storingsdienst gezamelijk in om de klanten optimaal van dienst te zijn. Het motto is dan ook “SAMEN STERK”.

Wat we ook bouwen, de wensen van u als opdrachtgever vormen een rotsvast fundament. Vanzelfsprekend zorgen we voor een uitgekiende planning voor een gestructureerde werkvoorbereiding , uitvoering en nazorg van elk project. Kreunen Bouw is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en een door Fundeon erkend opleidingsbedrijf.

Dankzij deze gedegen aanpak samen met onze vakkennis en jarenlange ervaringen en de inzet van onze vakmensen en geselecteerde onderaannemers en leveranciers vindt u in Kreunen Bouw een partner waarop u kunt bouwen. Dat Staat als een paal boven water of Dat Staat als een huis kortom dat Staat.