Missie / visie

Missie


Kreunen Bouw Lochem wil voor haar opdrachtgevers de economische waarde van het vastgoed vergroten. De missie luidt dan ook :

" Wij bouwen uw beleving"

Bovenstaande missie wil Kreunen Bouw uitvoeren door te kijken naar de kernwaarden. De directie is van mening dat vastgoed , een bedrijfspand, een woning, ontwikkeld , gebouwd en/of herbeoordeeld  dient te worden op basis van de kernwaarden.

Gebruikswaarde, belevingswaarde en toekomstwaarde zijn de kernwaarden die van belang zijn voor de gebruiker(s), opdrachtgevers, investeerders en haar omgeving om de economische waarde te maximaliseren.

De kernwaarden zijn vaak persoonlijk en kunnen per project dus verschillen.


Visie

De directie van Kreunen Bouw ziet haar eigen onderneming en de zakelijke markt, het bedrijfsleven, als motor van de economie waardoor een prettige leefomgeving kan worden gecreëerd .

Dat mensen dus fijn kunnen wonen en werken, dat onderwijs gevolgd kan worden, dat zorg wordt aangeboden en dat mensen kunnen sporten en recreëren.

De core business van Kreunen Bouw  is zowel de zakelijke als de particuliere markt. De directie is van mening dat een investering in vastgoed moet bijdragen aan de gebruikswaarde, de belevingswaarde en de toekomstwaarde.