292 kinderen nemen deel aan de Lochemse Techniekdag 2022

Aan de door de Industriele Kring Lochem (IKL) georganiseerde Techniekdag voor de groepen acht van de Lochemse basisscholen namen er 297 kinderen van 13 basisscholen uit de gemeente Lochem deel.

De inloop om 08.30 uur was in het Smart Lab van het Staring College waarna de gezamenlijke Kick-off onder leiding van Mad Science plaats vond. 

Daarna bezochten alle kinderen 3 van de 13 deelnemende Lochemse bedrijven.

Bij Kreunen Bouw Lochem mochten we de kinderen van de Meester G. Propschool (36), Julianaschool (15) en de Sint Josephschool (33) ontvangen.

Na een korte inleiding over de projecten welke Kreunen Bouw Lochem in uitvoering heeft en welke keuze in beroepen er allemaal in de bouw mogelijk zijn werden de kinderen actief aan het werk gezet. 

Een muurtje metselen is toch moeilijker dan gedacht maar de inzet was groot, ook bij het aanbrengen van panlatten en het leggen van dakpannen ging de kinderen heel goed af.

In de afbouw hoek werden er wandtegels aangebracht , een dankbare en mooie klus en iedereen was trots op de geleverde prestatie.

Er is in de bouwsector veel mogelijk, veel keuze voor iedereen en het mooiste is dat we samen prachtige projecten realiseren waar we vele jaren met trots naar kijken en/of gebruik van maken.